Från lasagne till rakblad

Allt började med en runda i den lokala livsmedelsbutiken, där det skulle inhandlas till lasagne. Det ända vi fattades var nötfärs – men, det var min tur att handla hem rakblad till mig och min flickvän.

Förvirrad av de höga priserna och de många sorterna väljer jag på måfå 4 rakblad till flickvännen och 4 till mig själv i hopp om att det är rätt sort. Jag fortsätter snabbt till köttavdelningen och slutligen kassan där jag betalar och tar kvitteringen. På vägen ut stoppar tiden då jag kikar på kvitteringen som löd: 500 kr – då inser jag att det behöver finnas ett alternativ och idén om Barberklingen uppstår.

Härifrån inleds många besök hos leverantörer och fabriker runt om i världen för att sondera marknaden till grunden. Bland många leverantörer behöver vi plocka ut de allra bästa, som måste kunna leverera den utsökta kvalitet som godkänns av entusiaster.

Kärlek bakom

Rakning gjord enkel

Hur många gånger har vi inte alla varit med om att glömma att köpa nya rakblad och därför tvingats plåga våra ansikten och vår hud med slöa rakblad? Den entusiastiska tankegången är att enbart det bästa är bra nog. Därför menar vi att det är på tiden att slippa bekymra sig över öm och irriterad hud efter rakning. Själva Inköpet ska inte heller fylla din vardag med bekymmer längre. Nej, vi skickar nämligen dina nya kvalitetsrakblad hem till dig varje eller varannan månad och våra försändelser ryms i din brevlåda.

Ett bättre & mer välgenomtänkt alternativ

De flesta av oss har länge behövt välja mellan de stora dyra märkena och lågkvalitetsrakhyvlar som är en skymf mot vår hud. Vi insåg att det behöver finnas ett smartare alternativ som förutom att vara överkomligt även ska kunna konkurrera med märkesprodukterna avseende kvalitet. Därför tog vi som rakentusiaster initiativ samt ansvar och skapade Barberklingen.

Vi vill hjälpa

Vi vill bidra till att ge en smartare rakning av högsta kvalitet. Likt dig, tycker vi inte heller om oförutsedda överraskningar. Därför har vi valt att hålla det så enkelt som möjligt.

Vi binder inte upp våra medlemmar. Du kan när som helst säga upp det från dag-till-dag genom att logga in på din medlemssida och avsluta prenumerationen med ett fåtal klick. Vi har inga dolda fraktkostnader och vi levererar därför våra försändelser med fri frakt inom hela Sverige. Det finns varken kortavgifter eller några andra dolda avgifter. Med andra ord - Det finns inget finstilt.

Kvalitet behöver inte vara dyrt

Många associerar kvalitet med något väldigt dyrt - det kan exempelvis vara luxuösa bilar eller klockor. Vi vill göra upp med den föreställningen genom att skapa ett alternativ som är minst lika bra som de stora märkena men till ett pris som vi alla kan ha råd med. Vi har inte några fancy inpackningar, tv-reklamer och sponsrar inte heller några tennisstjärnor, vilket innebär att vi kan leverera dina rakblad till hälften av det pris du betalar i butiken, utan att kompromissa på kvalitet.

Mød os

Josefine Josefine
Josefine
Amalie Amalie
Amalie
Bozena Bozena
Bozena
Daniel Daniel
Daniel
Nikolaj Nikolaj
Nikolaj
Patrick Patrick
Patrick
Michael Michael
Michael
Pepsi Pepsi
Pepsi

Barberklingen

Sverige

icon-mail_2

[email protected]

Mån-sön