Är det någon bindningstid och är det lätt att säga upp?

Livet borde vara enkelt – så om du inte önskar att fortsätta med ditt medlemskap, är det lätt att säga upp det helt utan varsel, genom att logga in på din profil. Om du vill ta en paus, kan du när som helst pausa ditt medlemskap till dess att du behöver nya rakblad.

Jag rakar mig inte ofta och har därför inte behov av blad så ofta?

Rakning är en personlig grej och vi har därför gjort Barberklingen så flexibelt som det helt enkelt är möjligt – just för att vi ska passa allas behov. Du kan när som helst pausa ditt medlemskap eller senarelägga dina försändelser via kalendern på din profilsida.

Jag vill själv bestämma när jag vill köpa rakblad, erbjuder ni det?

Det kan du tro! I själva verket är det många av våra medlemmar som vill köra med längre intervaller än vi tillhandahåller eller som bara önskar köpa rakblad när det passar dem. Du behöver bara paus ditt medlemskap så snart du registrerats. När det börjar bli dags för nya rakblad ska du aktivera medlemskapet och välja utskick idag. Våra system upprättar sedan automatiskt en order på 4 nya rakblad till dig och du kan tryggt pausa ditt medlemskap igen, tills du behöver nya rakblad.

Vad kostar efterföljande rakblad?

Du betalar bara för det du mottager från hos. Du bestämmer själv när och hur ofta vi ska skicka rakblad till dig. Vi skickar refillblad i ett paket á 4 rakblad till ett fast lågt pris på 119kr. (fri frakt) och levereras direkt till din brevlåda.